"ΚΑΥΤΟ" Χωρίς δελτίο ειδήσεων σήμερα το Mega

Δεν θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, καθώς οι δημοσιογράφοι του σταθμού, πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 18:00 το απόγευμα διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε στάση εργασίας από τις 18:00 έως τις 22:00 για σήμερα ενώ υπενθυμίζεται ότι από αύριο το πρωί στις 06:00 η ΠΟΕΣΥ έχει προκηρύξει 48ωρη απεργία για το ασφαλιστικό σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Με αφορμή τη σημερινή στάση εργασίας το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» για σήμερα Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 από τις 18:00 έως τις 22:00.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β’ 15νθημέρου Μαρτίου 2016, καθώς και για την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:

· Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.

· Την άμεση ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΗΓΗ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ