"ΚΑΥΤΟ" Αυτά είναι τα πιο ερωτικά… επαγγέλματα για άντρες και γυναίκες!

Τα πιο… ερωτικά ανδρικά και γυναικεία επαγγέλματα παρουσίασε ένας ειδικός σύμβουλος σχέσεων με ειδίκευση στο σεξ.

Και ναι, δεν πέσατε έξω, καθώς όπως φανταζόσασταν, τα περισσότερα από αυτά επιτάσσουν στολή!

AdTech Ad

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ερικ Χέγκμαν τα πιο σέξι ανδρικά επαγγέλματα είναι:

1. Πιλότος: Θεωρείται… λαχείο καθώς είναι ένας άντρας υπεύθυνος με υψηλό κύρος, αλλά και με βαθιά και γεμάτη τσέπη. Δεν κάνει βέβαια για όσες γυναίκες επιθυμούν να προσφέρει και στις δουλειές του σπιτιού αφού ταξιδεύει συνέχεια…

2. Επιχειρηματίας: Άντρας με αυτοπεποίθηση και αυτονομία αποτελεί πάντα μαγνήτη για τις γυναίκες. Αφεντικό, εκτός από την εταιρεία του, ηγείται και της σχέσης.

3. Πυροσβέστης: Επάγγελμα υψηλού ρίσκου που προσφέρει ωστόσο ασφάλεια στις γυναίκες, ενώ είναι έτοιμος να θυσιαστεί γι΄αυτές ανά πάσα στιγμή.

4. Γιατρός: Έχει κερδίσει κύρος, σεβασμό και χρήμα, ωστόσο λόγω φόρτου εργασίας απουσιάζει πολλές ώρες από το σπίτι. Στα αρνητικά πάντως και το γεγονός ότι συναναστρέφεται με γοητευτικές νοσοκόμες και νοσηλεύτριες, ενώ ως επάγγελμα, ο γιατρός θεωρείται επιρρεπής στην απιστία.

5. Τηλεοπτικός-ραδιοφωνικός παρουσιαστής: Ένας άνδρας με… υπερεγώ και αναγνωρισιμότητα. Συνήθως πάντως παντρεύεται μία από τις θαυμάστριες του ή τη συμπαρουσιάστριά του…

Ενώ τα πέντε πιο σέξι γυναικεία επαγγέλματα είναι:

1.Φυσιοθεραπεύτρια: Γνωρίζει καλύτερα από όλες την… ανατομία του ανθρώπινου σώματος, ενώ αν χρειαστεί είναι και εξαιρετική μασέρ. Το γεγονός ότι μία γυναίκα μπορεί και προσφέρει βοήθεια σε κάποιον… ασθενή, την καθιστά αυτομάτως σέξι στα ανδρικά μάτια.

2. Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων: Επαναστάτρια και δημιουργική εκ φύσεως, μπορεί να δώσει εναλλακτικές λύσεις σε σοβαρά προβλήματα που δεν είχατε καν σκεφτεί.

3. Επιχειρηματίας: Ό,τι ακριβώς και στην περίπτωση των ανδρών. Μαρτυρά γυναίκα με αυτοπεποίθηση, θέληση και πυγμή. Οι άνδρες που πέφτουν στα δίχτυα της ψάχνουν για μία σύντροφο προκειμένου να ικανοποιήσουν τους δικούς τους στόχους. Στα θετικά ότι η ζωή μαζί της δεν θα είναι ποτέ βαρετή.

4. Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων: Παίζει την επικοινωνία στα δάκτυλα και πιθανότατα και τους άνδρες. Συστήνεται για… υποτακτικούς αφού πάντα βγαίνεις χαμένος από μια λεκτική διαμάχη μαζί της.

5. Δασκάλα: Η απόλυτη ίσως ανδρική φαντασίωση. Εκτός αυτού, όποια γυναίκα τα πάει καλά με τα παιδιά, είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για στεφάνι και οικογένεια.


ΠΗΓΗ  NEWSBOMB