Έρευνα: Οι Ελληνίδες όταν βλέπουν πορνό, επιλέγουν λεσβιακό

Τα στατιστικά στοιχεία μεγάλου πορνο-site μας εξέπληξαν, αφού αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι Ελληνίδες επιλέγουν τα λεσβιακά βίντεο

Οι χάρτες και τα νούμερα που δίνει στη δημοσιότητα η Pornhub είναι αποκαλυπτικά για τις προτιμήσεις του αδύναμου φύλου στο πορνό, αλλά και για τις επιμέρους προτιμήσεις ανά γεωγραφική ζώνη.

Οι Ελληνίδες λοιπόν, όταν πατούν κατηγορία προτίμησης στο σάιτ, το χέρι τους πάει κατά κανόνα στο λεσβιακό, όπως εξάλλου συμβαίνει και με τις περισσότερες Ευρωπαίες, Αμερικανίδες και Αυστραλέζες. Αντιθέτως, οι φίλες Ρωσίδες έχουν μια ξεκάθαρη προτίμηση στο πρωκτικό, όπως και οι γυναίκες στο Περού!

Σε επίπεδο διάρκειας θέασης πορνογραφικού υλικού, οι Ελληνίδες συνηθίζουν να παρακολουθούν κατά μέσο όρο 9 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα, κάτω από τον παγκόσμιο μέσο όρο που είναι 10 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα. Τα πρωτεία στη διάρκεια τα έχουν μακράν οι Φιλιππινέζες με 14 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, ενώ οι γυναίκες στην Ουκρανία μάλλον πιάνουν γρήγορα το νόημα της... πλοκής, αφού τους αρκούν τα 6 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα.

Μαύροι πρωταγωνιστές

Κατά τα λοιπά, κάθε χώρα έχει τις δικές της πορνογραφικές αδυναμίες. Οι Αμερικανίδες αρέσκονται κατά 74% στην κατηγορία ebony, δηλαδή σε αυτή που παρουσιάζει πορνό με μαύρους πρωταγωνιστές.

Οι Καναδές έχουν προτίμηση σε καταστάσεις «50 αποχρώσεις του γκρι», αφού «ψηφίζουν» bondage κατά 35%, οι Γαλλίδες κατά 91% προτιμούν πορνό με πρωταγωνιστές μεγάλων ηλικιών, όπως και οι Ιταλίδες (110% πάνω από τον μέσο όρο!), ενώ στη Γερμανία οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν σε φετιχιστικού περιεχομένου οπτικό σεξουαλικό υλικό.

Οι γυναίκες στη Λατινική Αμερική πάντως επιδεικνύουν μια σαφή προτίμηση στην κατηγορία shemale, στην οποία πρωταγωνιστούν κορίτσια που όταν ξεγυμνώνονται αποδεικνύονται... αγόρια!

Ενδεικτικά στη Βραζιλία τα ποσοστά shemale θεάσεων είναι 81% πάνω από τον μέσο όρο, ενώ στην Αργεντινή εκτοξεύονται κατά 233%!

Τέλος, στη γειτονική Τουρκία ο μύθος της πρωτοκαθεδρίας του οθωμανικού καταρρέει, αφού η κατηγορία που ελκύει τις γυναίκες εκεί είναι το πορνό με πρωταγωνιστές εφήβους.


ΠΗΓΗ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ