Παντελής Παντελίδης: Βρήκαν αποτυπώματα και κηλίδες του αίματος του στο τιμόνι – Το οριστικό πόρισμα του ιατροδικαστή

- Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Παντελής Παντελίδης οδηγούσε τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, όταν έγινε το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή

 

- Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Παντελής Παντελίδης οδηγούσε τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, όταν έγινε το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή
- Βρέθηκαν και άλλα αποτυπώματα πάνω στο τιμόνι που δεν ταυτοποιούνται με τις δύο κοπέλες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, Φρόσω Κυριάκου και Μυρσίνη Αρναούτη
- Ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη άφηνε να εννοηθεί πως δεν οδηγούσε ο 32χρονος τραγουδιστής
- Τι αναφέρει το οριστικό πόρισμα του ιατροδικαστή και των τοξικολογικών εξετάσεων

Αποτυπώματα και κηλίδες αίματος του Παντελή Παντελίδη βρέθηκαν στο τιμόνι του τζιπ, όπως αναφέρει το οριστικό πόρισμα του ιατροδικαστή και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ειδικότερα, βρέθηκαν δείγματα ιστών και αποτυπωμάτων του γνωστού τραγουδιστή στο τιμόνι, καθώς και κηλίδες αίματος, ίχνη ιδρώτα και γενετικού φυσικού υλικού.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του οδηγού.

Σύμφωνα με το πόρισμα, στο τζάμι της πόρτας του οδηγού, βρέθηκαν δερματικοί ιστοί και ελάχιστες κηλίδες αίματος.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω στο τιμόνι βρέθηκαν και άλλα αποτυπώματα, που όμως δεν ταυτοποιούνται με τις δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο, Φρόσω Κυριάκου και Μυρσίνη Αρναούτη.

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονο Φρόσω Κυριακού και στο πίσω κάθισμα η άτυχη Μυρσίνη Αρναούτη που τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και στα άκρα από τις λαμαρίνες του στηθαίου που διαπέρασαν την καμπίνα του αυτοκινήτου. Η 30χρονη γυναίκα δεν έχει σταθεί δυνατό να δώσει κατάθεση, η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερη, ωστόσο παραμένει στην εντατική μονάδα θεραπείας καθώς ακόμη η ζωή της διατρέχει κίνδυνο.

Αδιευκρίνιστη παραμένει ακόμη η ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο του Παντελίδη, που ανατράπηκε στις 08:20 το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στη γέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου βγαίνει ο δρόμος από το παλιό ανατολικό αεροδρόμιο.

Απαντήσεις θα δώσει και ο "εγκέφαλος" του τζιπ του Παντελή Παντελίδη, αν και μέχρι στιγμής η εξέταση του αυτοκινήτου δεν έχει δείξει πως υπήρχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα.

Όλα τα στοιχεία ως τώρα δείχνουν ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος, το τζιπ του Παντελή Παντελίδη όσο εξετάστηκε δεν φάνηκε να έχει κάποιο πρόβλημα, ενώ διέθετε και καινούργια λάστιχα. Μόνο η εξέταση του "εγκεφάλου" ίσως δείξει κάποια αστοχία. Ωστόσο τα αποτελέσματα απ' την έρευνα αυτή θα χρειαστούν ακόμη περίπου έναν μήνα.



ΠΓΗ   NEWS IT