"ΚΑΥΤΟ" Μυρσίνη Αρναούτη: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της

«Σταθερή αλλά κρίσιμη» χαρακτήρισε σε δηλώσεις του την κατάσταση της υγείας της 30χρονης Μυρσίνης Αρναούτη ο δικηγόρος της οικογένειας, Ιωάννης Κωλέττης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα του μαύρου τζιπ και τραυματίστηκε σοβαρά βρίσκεται σε καταστολή. Εδώ και λίγες ημέρες οι θεράποντες γιατροί την ξυπνούν κάποιες φορές μέσα στη μέρα, για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της υγείας της.
Μόλις την περασμένη εβδομάδα η 30χρονη Μίνα ξύπνησε από το τεχνητό κώμα, δηλαδή την καταστολή στην οποία την κρατούσαν, ύστερα από πολλές ημέρες νοσηλείας στην Εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και έπειτα από μεγάλες προσπάθειες των γιατρών.
Όμως, όπως σας είχαμε ενημερώσει λίγα 24ωρα αργότερα κρίθηκε απαραίτητο να ξαναμπεί σε καταστολή καθώς σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ήταν διεγερτική και δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, προκαλώντας ανησυχίες ότι θα μπορούσε ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της. Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, οι επιστήμονες που παρακολουθούν την 30χρονη προχώρησαν σε τραχειοστομία προκειμένου να υποβοηθήσουν την αναπνοή της και να μπορέσουν να κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα επόμενα βήματα. Όσο για την διεγερτική συμπεριφορά της αναφέρεται ως αναμενόμενη και είναι συνηθισμένη σε βαριά περιστατικά και σε ασθενείς που παρέμειναν επί μακράν σε καταστολή στη ΜΕΘ.



Πηγή:  GOSSIP TV