"ΚΑΥΤΟ" Δημοσίευμα βόμβα: Χωρίζουν Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί [εικόνα]

Μπορεί να μην έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τότε που η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ ένωσαν και επισήμως τις ζωές τους, αλλά, σύμφωνα με αμερικανικό περιοδικό, τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από τη σχέση τους είναι τόσα που το διαζύγιο δεν αποκλείεται. Και μάλιστα σύντομα. 

Συγκεκριμένα, το εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό «In Touch», στο τελευταίο τεύχος του αναφέρει ότι μετά από 10 χρόνια σχέσης Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί σκέφτονται σοβαρά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αυτός που μίλησε πρώτος για διαζύγιο ήταν ο χολιγουντιανός σταρ, με την Τζολί να συμφωνεί. Αιτία, οι συνεχείς καβγάδες των τελευταίων χρόνων αλλά και η μόνιμη πια ένταση ανάμεσά του με αφορμή το γεγονός ότι η Αντζελίνα Τζολί θέλει να έχει σε όλα τα πράγματα το πάνω χέρι, κάτι που δεν αντέχει άλλο ο Πιτ. Σύμφωνα με το In Touch το ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο πριν το τέλος του 2015. 

Σημειώνεται ότι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί κλείνουν ένα χρόνο γάμου τον ερχόμενο Αύγουστο. Μαζί έχουν έξι παιδιά, τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα. 

ΠΗΓΗ  iefimerida